Medarbetarna på Italienspecialisten har en sak gemensamt. För oss är Italien en kärlekshistoria. Gruppen bakom portalen består både av svenskar och italienare och tillsammans har vi en kunskap och ett engagemang som vi vill dela med dig.
Inspirationskällorna i ett land som Italien sinar aldrig. Vi som jobbar med portalen är fortfarande upptäcktsresande.

 

Tanken är att du som besökare hos Italienspecialisten ska kunna ta del av våra upptäckter i form av förhandstips och inspirerande smakprov från hela Italien. Detta blandas med praktisk information, kartor och artiklar. När du har valt ditt resmål i Italien hittar du också med några enkla klick ditt semesterboende hos oss.

 

Många drömmer om något eget i Italien. Ett hus vid kusten, ett charmigt renoveringsobjekt i en medeltidsby, en vingård eller kanske rentav ett slott. Italienspecialisten fungerar som ett skyltfönster där både italienska privatpersoner och mäklare visar sina objekt. Oavsett om du är en drömmande fönstershoppare eller beredd att göra affär är det värt att ta en titt på vad som erbjuds.

 

Välkommen till Italien på Internet! Vi hoppas att vår entusiasm avspeglas i arbetet med portalen och att den smittar av sig till dig, oavsett om du är Italiennovis eller erfaren resenär i landet.

Vi är alltid tacksamma för reseberättelser, tips, ris och ros. Tveka heller inte att ställa frågor om allt som rör Italien.

Varma hälsningar,
Italienspecialisten